Novi Sad
29.12.2014.
10:44 > 11:01
Uprava za inspekcijske poslove opomenula je građane da su dužni da uklanjaju sneg i led sa trotoara, prilaznih puteva i staza koje koriste ispred poslovnih objekata.
  • -

    29.12.2014 15:58
    -
    ispravka, kante su ispraznjene
    ali grtalice jos nema.
  • -

    29.12.2014 15:37
    -
    cek,
    mi da cistimo trotoare a oni ne mogu grtalicom proci vec drugi dan po telepu?

    ko ce kante za smecem isprazniti?
  • čistač

    29.12.2014 13:57
    sneg
    Brumm stvarno si lenj.
    Maja kaznu će dobiti tvoj gazda a ne ti.
    Počistite sneg malo se rekreirajte i družite sa komšijama neće ništa da vam fali
  • Maja

    29.12.2014 13:37
    a sta je sa onima koji ne mogu ? ja radim u ogromnom lokalu koji de nalazi na cosku, znaci bukvalno dve ulice treba da pocistim, ne cele naravno ali ima podosta, ali ja nemam snage za to. radim sama u smeni, poslodavca to ne zanima a ni vlasnika lokala. kako ja sad sa svojih 55 kg da izlopatam 20 m i jos u isto vreme da budem na usluzi musterijama koje ulaze? naravno, opcija da zamolim nekog da mi ocisti ne postoji a za mene je to fizicki neizvodljivo. koja kazna mene ceka?
  • 29.12.2014 12:57
    NIŠTA DRUGO
    nego MAFIJANJE KOMUNALNE INSPEKCIJE. Bruka i sramota šta rade na račun nezaštićenih građana ovog Grada.
  • 29.12.2014 12:43
    Ziveo sam preko i zimi imaju ista pravila ciscenja snega kao i ovde. Svako cisti ispred svog lokala, kuće, zgrade. Jedino sto ti tamo inspekcija kada se pojavi da fore da sneg ocistis, nece odmah pisati prijavu i kaznu, samo opomena. Kada se za par sati vrate nazad ako opomena nije uspela da te ubedi da ocistis sneg onda pisu prijavu. Ovde ovi naši odmah pisu prijavu. Inace, manje bocne ulice tamo uopste ne ciste. Dva puta sam se kolima zaglavio i kada sam ih zvao da me vade iz snega samo su mi rekli da je trebalo da kupim lopatu i da je drzim u kolima kako bih se sam mogao izvuci iz snega. Samo su pitali da li u kolima ima male dece, neko bolestan ili trudnica. U tom slucaju treba da zovem vatrogasce, ali kada dodju i vide da dece, bolesnih ili trudnice nije bilo u kolima naplatice mi izlazak. Onako bas sočno sam im preko telefona na srpskom izredjao kompletnu familiju, obesio nos i pešaka do prve radnje sa alatom da kupim lopatu.
  • brumm

    29.12.2014 12:42
    a zasto vozaci
    ne ciste puteve nego to rade JP?????? dobro su nas pokrali (i dalje nas kradu) pa jos i da im cistimo trotoare?! ne cistim! ne izlazim! kupujem on-line! a hranu mi donose po narudzbini! i koga god da cujem da mi lopata pod prozorom ili klince s petardama polivam ledenom vodom! hocu da odmaram i uzivam!
  • miloje

    29.12.2014 11:55
    @bane
    Zato sto kada idem ujutro na posao a niko nece da ocisti sneg ispred svojih zgrada ja mogu da se polomim od leda. Ja naravno cistim sneg juce sam ga cistio 2 puta i danas cu kad dodjem sa posla, jer niko drugi nece. To ti je nas mentalite sto bi ja da cistim sneg to je ispod casti. I treba da se kaznjava
  • Bane

    29.12.2014 10:52
    20 000
    Ne razumem zbog čega ovako stroga pravila jer da su 27. jula oko 01h mogli da izdaju nalog da se locira mob. tel. Tijane Jurić, ona bi ostala živa. Ovo je naša tragedija jer država nije servis, nego sila. Pre ili kasnije taj sneg će da bude počišćen, ne organizuje se maraton ovih dana pa onda nećemo ni trčati po snegu...
  • tican

    29.12.2014 10:51
    prešjedavam na šjednicu
    E, sad kad ste napisali da ispred zgrada treba da očiste predsednici skupštine stanara, oma bacam lopatu i isterujem onu nadžak babu što predsedniči, pa nek ona lopata!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna